Tip: Klik op HD onderin de toolbar, indien de video op uw systeem niet goed wordt weergegeven. Hiermee wordt de HD-weergave uitgezet.

 

Video compilatie van het mooie winterwonderland in Hoogeveen, waarbij 's morgens door sneeuw, mist en het doorbrekende zonnetje in de winter alles sprookjesachtig mooi wit was geworden. Er is een selectie gemaakt van meer dan 100 foto's die samengevat zijn in een Full-HD digitale fotoshow op video, waardoor alle foto's in een mooie presentatie eenvoudig zijn te bekijken. Hoogeveen met een hoofdletter H op zijn mooist in de winterse sneeuw.

 

Bij fotografie door MediaCable wordt veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om reportages na montage en beeldbewerking om te zetten naar een videoshow. Een prachtige methode om uw bedrijfspresentatie op DVD/Blu-Ray weer te geven, of bijvoorbeeld voor doeltreffende presentatie/reclame op websites. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. De kracht van MediaCable Fotografie ziet u niet alleen terug in de kwaliteit en kracht van de foto's, maar juist ook in de weergave/presentatie van beeld en geluid. Een goede foto komt pas echt tot recht als deze op de juiste wijze kan worden bekeken. MediaCable Fotografie heeft de focus op het totale plaatje. Hierbij is niet alleen de prijs heel scherp, maar ook de visie op het eindproduct en de presentatie hiervan is bij fotografie van MediaCable in elk opzicht zo scherp mogelijk.

 

Gerelateerde videofilms:

Winter Wonderland Sprookjesachtig Hoogeveen