Deze pagina, of dit item, is nog niet beschikbaar. Er wordt nu aan de invulling/inhoud van de vernieuwde MediaCable site gewerkt. Hierdoor kunnen nog diverse items/onderdelen ontbreken. Speciale aanbiedingen worden tussentijds met voorrang geplaatst, om u deze niet te laten missen. U kunt MediaCable niet meer volgen via Facebook. MediaCable stelt hoge eisen aan de privacy van haar klanten en Facebook voldoet hier absoluut niet aan. Wij hebben dan ook ons Facebook-account gedeactiveerd.

Door een sterke toename van foto- en videoreportages zal MediaCable deze service- en dienstverlening maximaliseren, waardoor onze ICT-dienstverlening zal stoppen binnen de nieuwe opzet. Bestaande ICT-klanten kunnen nog een jaar lang (tot 01-07-2019) bouwen op onze ICT-service en natuurlijk altijd binnen de garantieperiode. Hierna verwijzen wij u voor ICT-dienstverlening door naar een zorgvuldig gekwalificeerde partner van MediaCable. Onze ICT-klanten hebben hierover inmiddels bericht ontvangen.

U wordt voortaan via onze eigen website, en afhankelijk van uw voorkeur ook per e-mail, realtime op de hoogte gehouden van speciale acties en aanbiedingen.

Wij hopen u spoedig te mogen begroeten op onze nieuwe websites en danken u heel hartelijk voor uw geduld en begrip.

 

uc mediacable