Tip: Klik op HD onderin de toolbar, indien de video op uw systeem niet goed wordt weergegeven. Hiermee wordt de HD-weergave uitgezet.

Hoogeveen - Er gebeuren nog al eens ongevallen in de agrarische sector. Door het werken met zeer zware machines is het resultaat van een ongeval dan ook vaak zeer ernstig en is de 112-hulpverlening bijzonder complex. Een reden voor de brandweer en ambulancezorg Noord-Nederland om deze bijzondere hulpverlening bij ongevallen in de landbouw en veeteelt goed te oefenen.

U krijgt een exclusieve kijk en ziet nog niet eerder vertoonde beelden van boeren die ernstig gewond zijn geraakt door zware landbouwmachines. Zo ligt er een boer onder een groot en zwaar tractorwiel. Weer een andere boer is doorspiest. Aan de brandweer en ambulancezorg van Hoogeveen de zware taak de situatie te stabiliseren, de boeren te bevrijden, het letsel zoveel mogelijk te beperken en overlijden te voorkomen.

MediaCable maakte en monteerde deze exclusieve videoreportage voor de brandweer en ambulancezorg, als voorbeeld en demonstratie voor de verschillende 112-hulpverleningsdiensten. Om het de andere hulpverleners bij soortgelijke oefeningen geen voorsprong te geven, is gewacht met het openbaar maken van deze exclusieve videobeelden.

Primeur - Exclusieve trailer van de video:112 - Spectaculaire actie hulpdiensten bij ongevallen agrarische sector Nog niet eerder vertoonde spectaculaire videobeelden en indrukwekkende montage van onze foto- en videograaf.

(!) Aan de invulling van deze website wordt nog gewerkt. Binnenkort zullen er meer voorbeelden van andere reportages volgen.